Engelse toegangspoort

De Engelse toegangspoort heeft een standaard hoogte van 120 cm en is beschikbaar in een breedte van 90 cm tot en met 360 cm. De Engelse toegangspoort heeft in de standaarduitvoering een houtdikte van 7 cm en kan in eikenhout en in douglas hout worden uitgevoerd.

Bij de Engelse toegangspoort is het verstelbaar hangwerk en het sluitwerk van zware, hoogwaardige kwaliteit, standaard bij de prijs inbegrepen. Evenals twee eikenhouten poortpalen van 15 x 15 x 200 cm voorzien van een diamantkop.

Wij kunnen maatwerk leveren en indien gewenst ook een toegangspoort plaatsen. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u.

Engelse toegangspoort op maat

Wij kunnen maatwerk leveren en tevens kunnen wij voor u een Engelse toegangspoort plaatsen. De toegangspoort heeft in de standaarduitvoering een hoogte van 120 cm (gemeten aan bovenkant verticale staanders, inclusief boog is de toegangspoort 176 cm hoog). De hoogte van de bovenste horizontale balk is 110 cm. De maximale breedte van een enkele Engelse toegangspoort is 360 cm. Houdt u er rekening mee dat de poortpalen en de ruimte tussen de palen en het scharnier en sluitwerk er nog bij komen. Mocht u een breedte wensen die tussen twee van de genoemde maten ligt, dan geldt de prijs van de eerstvolgende maat uit de lijst. ( bv. poort van 160 cm breed = prijs van 180 cm breed) Prijzen voor andere maten geven wij u graag op aanvraag.

De meegeleverde eikenhouten poortpalen zijn 15 × 15 cm breed en 200 cm lang en hebben een zogenoemde diamantkop. De toegangspoort kan tegen een meerprijs worden voorzien van een verstevigde onderbalk, of van zwart gecoat hang- en sluitwerk of een ingebouwde RVS cilinder slotkast. Wilt u een systeem dat uw toegangspoort automatisch sluit en opent, dan is het raadzaam uw poort te voorzien van een verstevigde onderbalk ten behoeve van de aandrijving. Heeft u andere wensen? Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u. LET OP LEVERTIJDEN circa 4 WEKEN

Dubbele Engelse toegangspoort

De maximale breedte van een enkele Engelse toegangspoort is 360 cm. Daardoor is de maximale breedte van een dubbele Engelse toegangspoort 720 cm. Voor een dubbele Engelse toegangspoort betaalt u de prijs van de twee enkele Engelse toegangspoorten, verminderd met € 70,00.

  • Meerprijs voor een verstevigde onderbalk per poortdeel zie aparte bestel mogelijkheid
  • Meerprijs voor eiken poortpaal met diamantkop 15 x 15 x 250 cm € 17,00 per paal
  • Meerprijs voor eiken poortpaal met diamantkop 20 x 20 x 200 cm € 50,00 per paal
  • Meerprijs voor eiken poortpaal  met diamantkop 20 x 20 x 250 cm € 80,00 per paal

Engelse toegangspoort beschikbaar in eikenhout en douglas hout

De Engelse toegangspoort kan worden vervaardigt in eikenhout en douglas hout maar ook andere houtsoorten zijn op verzoek mogelijk. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u. Voor meer informatie omtrent de bewerkbaarheid, duurzaamheid en overige eigenschappen van de door u gewenste houtsoort, klik hier.

Gratis levering in Nederland!

Wij leveren de Engelse toegangspoort in heel Nederland gratis bij u aan huis!

Voor het plaatsen van een toegangspoort maken wij graag een offert op maat.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.