Vuurschaal

Een vuurschaal leveren wij in verschillende modellen die u niet bij een tuincentrum of bouwmarkt zult aantreffen. Iedere vuurschaal wordt veelal in een kleine oplage gemaakt of wij laten deze in eigen beheer vervaardigen. De vuurschalen die zwart zijn afgebeeld zullen naar verloop van tijd hun zwarte uiterlijk verruilen voor een bruin roestlaagje. In tegenstelling tot uw auto hoeft u echter niet bang te zijn dat deze zullen doorroesten.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.

Heeft u een vraag? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Vuurschaal Plaatstaal Equador

Oorspronkelijke prijs was: € 135,00.Huidige prijs is: € 99,00.

Levering vuurschaal en toebehoren

Wij leveren een selectie aan vuurschalen van merken waarmee wij goede ervaringen hebben opgedaan in de loop van de jaren. Het zijn vuurschalen met een hoog prijs/kwaliteitsgehalte.

Vuurschalen en toebehoren bestelt u eenvoudig in de webshop van De Zomereik. Wilt u liever eerst eens komen kijken naar onze vuurschalen en toebehoren en heeft u behoefte aan een advies op maat? Dan nodigen wij u graag uit om tijdens onze openingsuren eens langs te komen in Middelaar (Noord–Limburg).

Wij leveren vuurschalen in Nederland en België. Bij bestellingen boven de € 500,00 leveren wij de vuurschaal gratis bij u aan huis.


Heeft u een vraag over een vuurschaal?

Vul dan het onderstaande formulier in. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk een passende reactie te geven.