Wegens grote drukte kan de levertijd van palen en hekwerk momenteel oplopen tot twee weken.

Transport & bezorging

Brievenbus pakketten verzenden wij met een koeriersdienst al vanaf € 3,60. Voor alle grote en kleinere pakketten staan de inpak en verzendkosten vermeld als u een artikel online besteld. Met ons eigen transport bezorgen wij grotere bestellingen binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) voor € 50,00 bezorgkosten bij een gecombineerde rit. Boven een bedrag van € 500,= bezorgen wij gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden). Goederen worden altijd naast de vrachtwagen gelost. Tevens verzenden wij met een een verzendservice .

Betaling

U dient uw betaling vooraf per bank of contant bij aflevering te voldoen.
Via deze (beveiligde) website kunt u uw betaling voldoen met Ideal en onze klanten uit België kunnen betalen met Mr. Cash.

Via uw eigen bank kunt u vooruit overboeken op IBAN: NL 80 INGB 0004 2691 02   ten name van de Zomereik te Middelaar BIC: INGBNL2A

Contant (gepast) bij aflevering is mogelijk indien wij met ons eigen transport komen. Als u het vooraf aangeeft is het doorgaans mogelijk om met uw pinpas te betalen. Vegeet niet om uw pin-limiet te verhogen bij betaling van grotere bedragen.

Onder rembours betalen bij toegezonden artikelen is mogelijk. Dit is echter duurder dan bij vooruitbetaling.