Engels veldhek

Het Engels veldhek heeft een standaard hoogte van 120 cm en is beschikbaar in een breedte van 90 cm tot en met 360 cm. Het Engels veldhek heeft in de standaarduitvoering een houtdikte van 7 cm en kan in eikenhout en in douglas hout worden uitgevoerd.

Bij het Engels veldhek is het verstelbaar hangwerk en het sluitwerk van zware, hoogwaardige kwaliteit, standaard bij de prijs inbegrepen. Evenals twee eikenhouten poortpalen van 15 x 15 x 200 cm voorzien van een diamantkop.

Wij kunnen maatwerk leveren en indien gewenst ook een veldhek plaatsen. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u.

Engels veldhek op maat

Wij kunnen maatwerk leveren en tevens kunnen wij voor u een Engels veldhek plaatsen. Het Engels veldhek heeft in de standaarduitvoering een hoogte van 120 cm (gemeten aan bovenkant verticale staanders). De hoogte van de bovenste horizontale balk is 110 cm. De maximale breedte van een enkel veldhek is 360 cm. Houdt u er rekening mee dat de poortpalen en de ruimte tussen de palen en het scharnier en sluitwerk er nog bij komen. Mocht u een breedte wensen die tussen twee van de genoemde maten ligt, dan geldt de prijs van de eerstvolgende maat uit de lijst. ( bv. poort van 160 cm breed = prijs van 180 cm breed) Prijzen voor andere maten geven wij u graag op aanvraag.

De meegeleverde eikenhouten poortpalen zijn 15 × 15 cm breed en 200 cm lang en hebben een zogenoemde diamantkop. Het Engels veldhek kan tegen een meerprijs worden voorzien van een verstevigde onderbalk, of van zwart gecoat hang- en sluitwerk of een ingebouwde RVS cilinder slotkast. Wilt u een systeem dat uw Engels veldhek automatisch sluit en opent, dan is het raadzaam uw poort te voorzien van een verstevigde onderbalk ten behoeve van de aandrijving. Heeft u andere wensen? Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u. LET OP LEVERTIJDEN circa 4 WEKEN

Dubbel Engels veldhek

De maximale breedte van een enkel Engels veldhek is 360 cm. Daardoor is de maximale breedte van een dubbel Engels veldhek 720 cm. Voor een dubbel Engels veldhek betaalt u de prijs van de twee enkele Nederlandse veldhekken, verminderd met € 70,00.

  • Meerprijs voor een verstevigde onderbalk per poortdeel zie aparte bestel mogelijkheid
  • Meerprijs voor eiken poortpaal met diamantkop 15 x 15 x 250 cm € 17,00 per paal
  • Meerprijs voor eiken poortpaal met diamantkop 20 x 20 x 200 cm € 50,00 per paal
  • Meerprijs voor eiken poortpaal  met diamantkop 20 x 20 x 250 cm € 80,00 per paal

Engels veldhek beschikbaar in eikenhout en douglas hout

Het Engels veldhek kan worden vervaardigt in eikenhout en douglas hout maar ook andere houtsoorten zijn op verzoek mogelijk. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u. Voor meer informatie omtrent de bewerkbaarheid, duurzaamheid en overige eigenschappen van de door u gewenste houtsoort, klik hier.

Gratis levering in Nederland!

Wij leveren het Engels veldhek in heel Nederland, bestellingen boven de € 600,00 leveren wij gratis bij u aan huis!

Voor het plaatsen van een veldhek maken wij graag een offerte op maat.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.