Houten poorten, tuinpoorten en landhekken

Wij vervaardigen, leveren en plaatsen diverse modellen houten poorten, tuinpoorten en landhekken.

Bij al onze houten poorten, tuinpoorten en landhekken is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee poortpalen standaard bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen maatwerk leveren en indien gewenst ook andere houten poorten, tuinpoorten en landhekken. Wij kunnen de houten poort(en) ook bij u komen plaatsen. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u.

Grotendeels zijn onze houten poorten, tuinpoorten en landhekken vervaardigt uit eikenhout, kastanjehout en douglas hout maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Voor meer informatie omtrent de bewerkbaarheid, duurzaamheid en overige eigenschappen van de door u gewenste houtsoort, klik hier.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.

Heeft u een vraag? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Franse Rondhoutpoort
Rondhoutpoort
Franse Raamwerkpoort
Raamwerkpoort
Boerenlandhek
Boerenlandhek
post en rail poort
Post & Rail poort
Eiken Tuinpoort
Eiken Tuinpoort
Toegangspoort Florence
Toegangspoort Florence
Nederlands Veldhek
Nederlands Veldhek
Nederlandse Toegangspoort
Nederlandse Toegangspoort
Engels Veldhek
Engels Veldhek
Engelse Toegangspoort
Engelse Toegangspoort
Hang en Sluitwerk
Hang en sluitwerk

Bezorging van uw houten poorten

Wij leveren houten poorten in heel Nederland, bestellingen boven de € 600,00 leveren wij gratis bij u aan huis!


Houten poorten, tuinpoort, landhek en meer

Wij leveren en vervaardigen diverse modellen houten poorten, tuinpoorten en landhekken. Grotendeels zijn deze vervaardigt uit eikenhout, kastanjehout en douglas hout maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk.

Bij onze  houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop standaard bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen maatwerk leveren en desgewenst ook andere houten poorten, tuinpoorten en landhekken. Wij kunnen de houten poort(en) ook bij u komen plaatsen. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u.


Meer over houten poorten:

De Franse rondhoutpoort wordt, in tegenstelling tot de Franse raamwerkpoort, compleet afgeleverd met RVS bevestigde halfronde latten (echalas) en twee robuuste kastanje houten palen. Deze houten poort is klaar om direct geplaatst te worden. Heeft u een voorkeur voor links of rechtsdraaiend dan laat het ons bij voorkeur per e-mail weten. Tevens is het van belang om aan te geven wanneer u twee houten rondhoutpoorten wilt bestellen en deze gaat gebruiken als dubbele poort.
De Franse raamwerkpoort wordt geleverd met twee robuuste kastanje houten poortpalen en hang- en sluitwerk. De hengen zijn reeds aan het poortframe bevestigd. Deze houten poorten worden veelal door de koper voorzien van latten die hij of zij over heeft uit van het Franse rasterhekwerk. Heeft u een voorkeur voor links of rechtsdraaiend dan laat het ons bij voorkeur per e-mail weten. Tevens is het van belang om aan te geven wanneer u twee houten raamwerkpoorten wilt bestellen en deze gaat gebruiken als dubbele poort.
Wij vervaardigen een boerenlandhek uit eiken. Op aanvraag is ook een boerenlandhek in douglas hout mogelijk. Deze poorten zijn niet geschroefd maar stevig samengeklonken met slotbouten. Tevens zijn zij voorzien van verstelbare gehengen. Wij kunnen maatwerk leveren en tevens kunnen wij de poorten komen plaatsen. Hiervoor maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

De post en rail poort wordt geleverd inclusief twee kastanje houten poortpalen met een diameter van ca. 13 cm en een lengte van ca. 200 cm. Ook inbegrepen zijn meegeleverd  (verstelbaar) hang- en sluitwerk. Voor een dubbele poort betaalt u de prijs van twee enkele poorten minus € 30,00.

De post en rail poort wordt standaard uitgevoerd met ¼ gezaagde rail. Wij kunnen de poort in overleg ook met ronde railen uitvoeren.

Bij deze poort is de draairichting niet van toepassing omdat u ze zowel links als rechtsdraaiend kunt (laten) monteren.

De eiken tuinpoort is aan twee zijden voorzien van zware eiken planken. Tevens wordt bij deze houten poortdeur met poortframe twee Eiken poortpalen geleverd van 12 x 12 x 300 cm en een zware verzinkte poortschuif.

Bij de toegangspoort Florence is het verstelbaar zwart gecoat hangwerk en heet zwart gecoat sluitwerk van zware, hoogwaardige kwaliteit standaard bij de prijs inbegrepen. Deze worden los meegeleverd.  Tevens zijn er twee eikenhouten poortpalen van 20 x 20 x 210 cm voorzien van een diamantkop inbegrepen. De toegangspoort Florence kan in eikenhout en in douglas hout worden uitgevoerd.

Wij kunnen maatwerk leveren en indien gewenst ook een toegangspoort Florence plaatsen. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u.

LEES MEER

Onze Nederlandse veldhekken kunt u standaard bestellen in eiken of in douglas hout. Het Nederlandse veldhek is robuuster uitgevoerd dan de Engelse variant. De houten poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Wilt u de poort nu of later willen voorzien van een automatische poortaandrijving? Kies dan nu al voor de optie van een verstevigde onderbalk.

Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.

Onze Nederlandse toegangspoorten zijn robuuster dan de Engelse variant en voorzien van een fraaie boog. U kunt deze toegangspoorten standaard bestellen in eiken of in douglas hout. Deze houten poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Bent u van plan om deze (in de toekomst) te voorzien van een automatische poortaandrijving besteld u uw poort dan nu al met een verstevigde onderbalk. Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.
Onze Engelse veldhekken kunt u standaard bestellen in eiken of in douglas hout. De Engelse veldhek poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Wilt u deze houten poort nu of later willen voorzien van een automatische poortaandrijving?  Kies dan nu al voor de optie van een verstevigde onderbalk. Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.
Onze Engelse toegangspoorten zijn voorzien van een fraaie boog. U kunt deze toegangspoorten standaard bestellen in eiken of in douglas hout. De poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Bent u van plan om deze (in de toekomst) te voorzien van een automatische poortaandrijving besteld u uw poort dan nu al met een verstevigde onderbalk. Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.