Tuinkachel

Een tuinkachel leveren wij in verschillende modellen die u niet bij een tuincentrum of bouwmarkt zult aantreffen. Iedere tuinkachel wordt veelal in een kleine oplage gemaakt of wij laten deze in eigen beheer vervaardigen. De tuinkachels die zwart zijn afgebeeld zullen naar verloop van tijd hun zwarte uiterlijk verruilen voor een bruin roestlaagje. In tegenstelling tot uw auto hoeft u echter niet bang te zijn dat deze zullen doorroesten.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.

Heeft u een vraag? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Gietijzeren Tuinkachel Polen

Oorspronkelijke prijs was: € 135,00.Huidige prijs is: € 120,00.

Levering tuinkachel en toebehoren

Wij leveren een selectie aan tuinkachels van merken waarmee wij goede ervaringen hebben opgedaan in de loop van de jaren. Het zijn tuinkachels met een hoog prijs/kwaliteitsgehalte.

Tuinkachels en toebehoren bestelt u eenvoudig in de webshop van De Zomereik. Wilt u liever eerst eens komen kijken naar onze tuinkachels en toebehoren en heeft u behoefte aan een advies op maat? Dan nodigen wij u graag uit om tijdens onze openingsuren eens langs te komen in Middelaar (Noord–Limburg).

Wij leveren tuinkachels in Nederland en België. Bij bestellingen boven de € 500,00 leveren wij de tuinkachel gratis bij u aan huis.


Heeft u een vraag over een tuinkachel?

Vul dan het onderstaande formulier in. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk een passende reactie te geven.