Diverse tuinartikelen

Alle houten tuinartikelen van De Zomereik zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop maar u kunt ons ook bezoeken tijdens onze openingstijden. Wij bezorgen in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Bestellingen boven de € 600,00 leveren wij franco binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). In België leveren wij franco vanaf € 700,00.  Kleinere producten kunnen via pakketpost bezorgd worden.

Wij leveren originele en ambachtelijke tuinartikelen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij verkopen houten poorten, houten palen, een houten hekwerk, vlechtschermen en allerlei tuinartikelen. Onze grote voorraad tuinartikelen, hekwerk, poorten en palen leveren wij direct uit eigen voorraad. Mede hierdoor leveren wij steeds een mooie kwaliteit. De lijnen zijn kort. U spreekt of mailt direct met de juiste persoon.

U kunt tijdens uw bezoek aan de Zomereik onze producten bekijken in onze modeltuin. Wij beschikken over een eigen werkplaats waardoor wij vakkundig maatwerk kunnen leveren. Naast de standaardmaten kunnen wij ook alle poorten op maat vervaardigen.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie over een productgroep.

Heeft u een vraag? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Moestuin Bakken
Moestuin bakken
Tuintafels
Tuintafels
broodplanken
Broodplanken
Champagnerekken
vuurkorf middel vierkant
Vuurkorf
Vuurschaal Kopen - De Zomereik Middelaar
Vuurschaal
Tuinkachel Kopen - De Zomereik Middelaar
Tuinkachel
Haardplaten
vuurbokken
Vuurbokken
Bordjes met opschrift
Sfeerlichten
Vogelhuisjes
deurkloppers
Deurkloppers
kapstok
Haken en kapstokken
Sfeerartikelen
houten wijnfleshouder
Hout producten

Bezorging van uw houten tuinartikelen

Wij leveren houtentuinrtikelen in heel Nederland, bestellingen boven de € 600,00 leveren wij gratis bij u aan huis!


Brocante tuinartikelen

De brocante tuinartikelen van De Zomereik zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop maar u kunt ons ook bezoeken tijdens onze openingstijden. Wij bezorgen in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Bestellingen boven de € 600,00 leveren wij franco binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). In België leveren wij franco vanaf € 700,00.  Kleinere tuinartikelen kunnen via pakketpost bezorgd worden.

Onze grote voorraad hekwerk, poorten en palen leveren wij vanuit een overdekte opslag. Net als alle overige tuinartikelen, direct uit eigen voorraad. Mede hierdoor leveren wij steeds een mooie kwaliteit. De lijnen zijn kort. U spreekt of mailt direct met de juiste persoon.

U kunt tijdens uw bezoek aan de Zomereik onze producten bekijken in onze modeltuin. Wij beschikken over een eigen werkplaats waardoor wij vakkundig maatwerk kunnen leveren. Naast de standaardmaten kunnen wij ook alle poorten op maat vervaardigen.