Houten poorten, tuinpoorten en landhekken

Wij vervaardigen, leveren en plaatsen diverse modellen houten poorten, tuinpoorten en landhekken.

Bij al onze houten poorten, tuinpoorten en landhekken is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee poortpalen standaard bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen maatwerk leveren en indien gewenst ook andere houten poorten, tuinpoorten en landhekken. Wij kunnen de houten poort(en) ook bij u komen plaatsen. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u.

Grotendeels zijn onze houten poorten, tuinpoorten en landhekken vervaardigt uit eikenhout, kastanjehout en douglas hout maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Voor meer informatie omtrent de bewerkbaarheid, duurzaamheid en overige eigenschappen van de door u gewenste houtsoort, klik hier.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.

Franse raamwerkpoorten

Franse Raamwerkpoort

Franse rondhoutpoort

Franse Rondhoutpoort

Boerenlandhek Eiken planken

Boerenlandhek

Toegangspoort Florence Eikenhout | De Zomereik Middelaar - Houten Poorten en Maatwerk

Toegangspoort Florence

Nederlands Veldhek

Engelse Veldhekken

Engels Veldhek

Nederlandse Toegangspoorten

Nederlandse Toegangspoort

Engelse Toegangspoort

Engelse Toegangspoort

Robinia Tuinpoort

Eiken tuinpoort

Hang en sluitwerk

Hang en Sluitwerk

Heeft u een vraag over een van onze houten poorten, tuinpoorten en landhekken?

Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier.

  Meer over houten poorten, tuinpoorten en landhekken:

  Wij vervaardigen een boerenlandhek uit eiken. Op aanvraag is ook een boerenlandhek in douglas hout mogelijk. Deze poorten zijn niet geschroefd maar stevig samengeklonken met slotbouten. Tevens zijn zij voorzien van verstelbare gehengen. Wij kunnen maatwerk leveren en tevens kunnen wij de poorten komen plaatsen. Hiervoor maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.
  Bij de toegangspoort Florence is het verstelbaar zwart gecoat hangwerk en heet zwart gecoat sluitwerk van zware, hoogwaardige kwaliteit standaard bij de prijs inbegrepen. Deze worden los meegeleverd.  Tevens zijn er twee eikenhouten poortpalen van 20 x 20 x 210 cm voorzien van een diamantkop inbegrepen. De toegangspoort Florence kan in eikenhout en in douglas hout worden uitgevoerd.

  Wij kunnen maatwerk leveren en indien gewenst ook een toegangspoort Florence plaatsen. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u.

  LEES MEER

  Onze Engelse veldhekken kunt u standaard bestellen in eiken of in douglas hout. De Engelse veldhek poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Wilt u deze houten poort nu of later willen voorzien van een automatische poortaandrijving?  Kies dan nu al voor de optie van een verstevigde onderbalk. Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.
  Onze Engelse toegangspoorten zijn voorzien van een fraaie boog. U kunt deze toegangspoorten standaard bestellen in eiken of in douglas hout. De poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Bent u van plan om deze (in de toekomst) te voorzien van een automatische poortaandrijving besteld u uw poort dan nu al met een verstevigde onderbalk. Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.
  De Franse raamwerkpoort wordt geleverd met twee robuuste kastanje houten poortpalen en hang- en sluitwerk. De hengen zijn reeds aan het poortframe bevestigd. Deze houten poorten worden veelal door de koper voorzien van latten die hij of zij over heeft uit van het Franse rasterhekwerk. Heeft u een voorkeur voor links of rechtsdraaiend dan laat het ons bij voorkeur per e-mail weten. Tevens is het van belang om aan te geven wanneer u twee houten raamwerkpoorten wilt bestellen en deze gaat gebruiken als dubbele poort.
  De Franse rondhoutpoort wordt, in tegenstelling tot de Franse raamwerkpoort, compleet afgeleverd met RVS bevestigde halfronde latten (echalas) en twee robuuste kastanje houten palen. Deze houten poort is klaar om direct geplaatst te worden. Heeft u een voorkeur voor links of rechtsdraaiend dan laat het ons bij voorkeur per e-mail weten. Tevens is het van belang om aan te geven wanneer u twee houten rondhoutpoorten wilt bestellen en deze gaat gebruiken als dubbele poort.
  Onze Nederlandse veldhekken kunt u standaard bestellen in eiken of in douglas hout. Het Nederlandse veldhek is robuuster uitgevoerd dan de Engelse variant. De houten poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Wilt u de poort nu of later willen voorzien van een automatische poortaandrijving? Kies dan nu al voor de optie van een verstevigde onderbalk.

  Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.

  Onze Nederlandse toegangspoorten zijn robuuster dan de Engelse variant en voorzien van een fraaie boog. U kunt deze toegangspoorten standaard bestellen in eiken of in douglas hout. Deze houten poorten worden zorgvuldig afgewerkt en zijn van een hoogwaardige meubelmakers kwaliteit. Bent u van plan om deze (in de toekomst) te voorzien van een automatische poortaandrijving besteld u uw poort dan nu al met een verstevigde onderbalk. Bij deze houten poorten is zwaar verzinkt en verstelbaar hang- en sluitwerk evenals twee eiken poortpalen 15x15cm met diamantkop bij de prijs inbegrepen.

  De eiken tuinpoort is aan twee zijden voorzien van zware eiken planken. Tevens wordt bij deze houten poortdeur met poortframe twee Eiken poortpalen geleverd van 12 x 12 x 300 cm en een zware verzinkte poortschuif.