Houtkachel, tuinkachel en toebehoren

Bij het uitzoeken van de juiste houtkachel zijn er verschillende dingen die een rol van betekenis kunnen spelen. Naast de prijs zijn natuurlijk ook van belang zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak en ga zo maar door. Natuurlijk is de aanschaf van een houtkachel een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een houtkachel moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. U koopt immers geen houtkachel voor een periode van een maand maar u wil hier nog lang plezier van ondervinden. Wij streven daarom naar een gevarieerd aanbod met de juiste prijs kwaliteit verhouding voor de houtkachels die wij aanbieden.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.

Heeft u een vraag? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Tuinkachel
Tuinkachel
Vuurschaal
Vuurschaal
Vuurkorf
Vuurkorf
Turbo Kachel
Turbo Kachel
Emaillen Kachel
Emaillen Kachel
Gietijzeren Kachel
Gietijzeren Kachel
Rookgasafvoer
Rookgasafvoer
Haardplaten
Haardplaten
Vloerplaten
Vloerplaten Kachel
Haard Accessoires
Haard Accessoires

Levering houtkachel en toebehoren

Wij leveren een selectie aan houtkachels van merken waarmee wij goede ervaringen hebben opgedaan in de loop van de jaren. Het zijn kachels met een hoog prijs/kwaliteitsgehalte bestaande uit tuinkachels, emaillen kachels, gietijzeren kachels en hoge rendement  kachels.

Houtkachels en toebehoren bestelt u eenvoudig in de webshop van De Zomereik. Wilt u liever eerst eens komen kijken naar onze houtkachels, rookgasafvoer, toebehoren en een advies op maat? Dan nodigen wij u graag uit om tijdens onze openingsuren eens langs te komen in Middelaar (Noord – Limburg).

Wij leveren in Nederland en België. Bestellingen boven de € 500,00 leveren wij bovendien gratis bij u aan huis.


Tuinkachel, vuurschaal en vuurkorf

Onze tuinkachels, vuurschalen en vuurkorven zijn modellen die u niet bij een tuincentrum of bouwmarkt zult aantreffen. Deze worden veelal in een kleine oplage gemaakt of wij laten deze in eigen beheer vervaardigen. De tuinkachels die zwart zijn afgebeeld zullen naar verloop van tijd hun zwarte uiterlijk verruilen voor een bruin roestlaagje. In tegenstelling tot uw auto hoeft u echter niet bang te zijn dat deze zullen doorroesten. Wilt u meer weten over onze tuinkachels, vuurschalen en vuurkorven? Klik hier.


Krachtige turbo houtkachel

Onze turbo houtkachels zijn echte werkpaarden zonder overbodige franje en gemakkelijk in het gebruik. Door een ingebouwde turbopijp wordt gereguleerde lucht direct naar de brandhaard geleidt. Hierdoor ontstaat een zuivere en hoge verbranding waardoor u profiteert van een hoog rendement met veel minder verbrandingsrestanten dan bij een reguliere houtkachel. Wilt u meer weten over onze turbo kachels? Klik hier.


Betaalbare emaillen houtkachel

De kachels ademen de sfeer van vervlogen tijden en zijn ook prijstechnisch heel interessant.  Zij zijn zowel in huis als ook in een tuinhuisje of buitenkeuken te plaatsen. Dit maakt deze kwaliteits- houtkachel tot een echte aanwinst voor uw huis of tuin.  De kachels zijn mooi vormgegeven en ook zeer goed afgewerkt. Op deze kachels zit een jaar fabrieksgarantie.  Bovendien zijn deze kachels geschikt om kolen in te stoken.

De emaillen houtkachels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en types. De stookruimte is voorzien van een  dikke stenen wand, die bestendig is tegen het stoken van hout maar ook kolen en briketten kunnen zonder problemen worden gestookt. Wilt u meer weten over onze emaillen houtkachels? Klik hier.


Traditionele gietijzeren houtkachel

Hiervan verkopen wij de merken Vika en Hammer. Het zijn mooie degelijke kachels die gemakkelijk in het gebruik zijn. Wij hebben alleen maar goede ervaringen met deze merken. Wilt u meer weten over onze gietijzeren kachels? Klik hier.


Heeft u een vraag over een houtkachel?