Emaillen kachel

Een emaillen kachel ademt de sfeer van vervlogen tijden en zijn ook prijstechnisch heel interessant.  Zij zijn zowel in huis als ook in een tuinhuisje of buitenkeuken te plaatsen. Dit maakt deze kwaliteits- houtkachel tot een echte aanwinst voor uw huis of tuin.  Een emaillen kachel is mooi vormgegeven en ook zeer goed afgewerkt. Op iedere emaillen kachel zit een jaar fabrieksgarantie.  Bovendien zijn deze emaillen kachels geschikt om kolen in te stoken.

De emaillen kachels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en types. De stookruimte is voorzien van een  dikke stenen wand, die bestendig is tegen het stoken van hout maar ook kolen en briketten kunnen zonder problemen worden gestookt.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.

Heeft u een vraag? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Geen product gevonden.


Levering emaillen kachel en toebehoren

Wij leveren een selectie aan emaillen kachels van merken waarmee wij goede ervaringen hebben opgedaan in de loop van de jaren. Het zijn emaillen kachels met een hoog prijs/kwaliteitsgehalte.

Emaillen kachels en toebehoren bestelt u eenvoudig in de webshop van De Zomereik. Wilt u liever eerst eens komen kijken naar onze emaillen kachels en toebehoren en heeft u behoefte aan een advies op maat? Dan nodigen wij u graag uit om tijdens onze openingsuren eens langs te komen in Middelaar (Noord–Limburg).

Wij leveren emaillen kachels in Nederland en België. Bij bestellingen boven de € 500,00 leveren wij de emaillen kachel gratis bij u aan huis.


Heeft u een vraag over een emaillen kachel?

Vul dan het onderstaande formulier in. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk een passende reactie te geven.